fbpx
8.8 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Cum să recunoști o doamnă: Ultima impresie contează!

Știe că imaginea contează, dar nu neglijează nici ce scoate pe gură, căci nu lasă o zi fără să învețe câte ceva.

O doamnă știe să facă distincția clară dintre senzualitate și vulgaritate. Știe că poate fi provocatoare și fără decoltee adânci și rochii scurte. Știe că vorbele și gesturile sunt de ajuns pentru a stârni un bărbat și le va folosi doar cu bărbații care-i merită eforturile. Celorlalți le va spune mulțumesc și-și va vedea de drum.

O doamnă nu-și tratează bărbatul ca pe un tampon emoțional. Are nevoie de fermitatea lui doar în momente de urgență, nu de fiecare dată când își rupe o unghie sau s-a certat cu vreo prietenă. O doamnă, în cea mai mare parte a timpului, își rezolvă singură problemele cotidiene. Iar, dacă nu poate, recunoaște și cere ajutorul.
Cum să recunoști un gentleman: Prima impresie contează!

O doamnă acceptă lângă ea doar bărbații care se ridică la nivelul ei. Este interesată de ce are în cap individul, nu în portofel. Nu de alta, dar cu portofelul nu poate purta conversații de-o noapte.
Trucuri pentru a avea mai multă încredere în tine!

Ea își asumă faptele de orice natură. Nu va arunca vina pe alții pentru greșelile ei, ci-și va căra singură crucea. De asemenea, știe ce-i tentația, dar ea alege când să cadă pradă acesteia. Niciodată, dar niciodată, nu va răni bărbatul pentru a-și satisface chemările lăuntrice. Este o doamnă, așadar mai întâi încheie socotelile, apoi își face de cap.

O astfel de femeie este elegantă. În niciun caz nu arată ca un curcubeu ambulant. Are grijă de la primul la ultimul detaliu atunci când iese din casă. Desigur, nu se va aranja ca o lady când merge la magazin după pâine, căci nu-i snoabă. Știe că imaginea contează, dar nu neglijează nici ce scoate pe gură, căci nu lasă o zi fără să învețe câte ceva.

O doamnă respectă alte femei, caracterul de țață corespunzând doar femeilor cu puțin creier. Își ține părerile despre cei din jur pentru ea și decide pe baza lor dacă-i păstrează sau le mulțumește pentru timp și pleacă.

O doamnă are curajul să se lupte pentru idealurile, pentru visurile, pentru scopurile ei. Nu prostește și inutil, ci atunci când are suficiente argumente care să-i susțină cauza.

Sursa: Jurnalul unui Adam

Horoscop 23 decembrie 2020: Clipe de fericire și liniște sufletească

Mihai Rotaru, credit total pentru Papură și Blejan!

Ce concluzii au fost trase de medici în cazul femeii din Caracal care a murit la naștere!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles