fbpx
14 C
Craiova
miercuri, octombrie 27, 2021

Cum să-ți dai seama dacă iubitul tău te minte

Onestitatea este un element critic al unei relații de succes și sigure.

Observați interacțiunile sale cu alte persoane
Este cinstit cu banii? Face complimente false altor persoane numai de suprafață? Când răspunde la telefon, spune unde este cu adevărat sau minte? Dacă el face asta cu ușurință altor persoane, te poate minți cu ușurință și pe tine.

Ascultați neconcordanțele din povestirile sale
Poveștile lui par exagerate, nu se potrivesc cu unele detalii? Acordați atenție la ceea ce vă spune, deoarece cu cât o persoană vorbește mai mult, cu atât mai mult îl puteți prinde cu o minciună. Puteți încerca, de asemenea, să-i puneți aceeași întrebare mai târziu, dar să vă exprimați diferit și să vedeți dacă puteți obține același răspuns.

Extrage direct adevărul
Întreabă-l direct orice și vezi dacă el este evaziv în răspunsurile sale. Dacă încearcă să schimbe subiectul sau dă un răspuns incoerent sau irelevant, direcționați conversația până ajungeți la un răspuns direct. Dacă nu poți, te-a mințit.

Interpretați limbajul corpului
Aceasta nu este o metodă falsă de extragere a adevărului, dar aceasta este o alternativă bună pentru a-l confrunta direct. Are contactul vizual sau își schimbă ochii sau clipește rapid când vorbește? Oare el izbucnește într-o sudoare când îți spune ceva? Se mișcă sau se întoarce de la tine când vorbește? Acestea sunt câteva semne că poate că el nu este complet în față cu tine.

Investigați și utilizați resursele
Dacă aveți resursele necesare și suficient timp pentru a afla dacă într-adevăr spune adevărul, puteți investiga mai departe și puteți potrivi ceea ce a spus cu faptele reale. Puteți căuta pe internet sau puteți întreba alte persoane despre informațiile de care aveți nevoie.

Ce reputație are partenerul
Dacă aveți un prieten comun, puteți întreba despre reputația lui. O persoană necinstită va câștiga cu ușurință notorietate, astfel încât să afle ce spun ceilalți despre el. Dacă există un model omniprezent și consecvent de minciună, trebuie să vă gândiți dacă doriți să continuați să vă întâlniți cu el. Cu toate acestea, amintiți-vă întotdeauna vechea zicală că cine minte o dată, o poate face și a doua oară. Dacă nu ai încredere în partenerul tău, atunci nu poți construi o relație solidă.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Horoscop 3 ianuarie 2020: O zodie primește vești neplăcute

3 soluţii pentru depăşirea complexelor de inferioritate sau superioritate!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles