fbpx

E oficial: Cum vor da elevii Evaluarea Națională și Bacalaureatul!

Președintele României a anunțat cum vor fi încheiate mediile elevilor, dar și felul în care examenele finale vor fi susținute!

Klaus Iohannis a anunțat că Evaluarea Națională și Bacalaureatul se vor organiza așa cum au fost planificate, dar cu respectarea unor reguli foarte stricte. Totodată, președintele României a spus că anul școlar se va termina pe 12 iunie, iar mediile vor fi încheiate cu notele pe care elevii le au acum.

Anul școlar se va termina pe 12 iunie. Până atunci vor continua cursurile la distanță, mediile vor fi încheiate cu notele pe care le au acum. În cazuri excepționale se pot face re-evaluări Sunt câteva excepții: Elevii din clasele terminale – a opta, a 12-a sau a 13-a vor putea reveni la școală între 2 și 12 iunie pentru a se pregăti pentru examenele naționale Normele de distanțare pot fi respectate: vor fi maximum 10 elevi într-o clasă.Evaluarea Națională și Bacalaureatul se vor organiza așa cum au fost planificate, dar cu respectarea unor reguli foarte stricte: vor sta la distanță mare unii de alții, se va măsura temperatura tuturor persoanelor care intră în școală, vor avea intrări și ieșiri separate Așadar: nu se deschid școlile și universitățile. Situația școlară se încheie cu mediile încheiate. Așa evităm riscuri majore.Nu ar fi posibil în școlile noastre să se respecte distanțarea între elevi”, a declarat președintele României.

În 3 minute poți să citești și: Top 10 gafe făcute de autoritățile române pe vremea pandemiei! (PARTEA 2 – ultimele 5)

Detașament în pericol: Încă șapte jandarmi craioveni, depistați cu COVID19!

VIDEO! Înmormântare cu buldoexcavatorul în Oltenia!

VIDEO! Petrecere de logodnă spartă de mascați în Brestei!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0