12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Băluță și Zlatinski au ridicat deja Cupa României!

Fotbaliștii Universității au ridicat deja Cupa României! Craiova are șansa să păstreze trofeul, duminică, 27 mai, dacă învinge Sibiul în finală!

Cupa României a fost miercuri în Bănie, adusă de un supermarket care sponsorizează competiția knock-out. Patru jucători de la Universitatea Craiova, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță, Nicușor Bancu și Hristo Zlatinski au venit să admire, să-și facă poze și să ridice trofeul. Doar până la piept, nu deasupra capului.

„Să faceți pe dracu în patru și să aduceți Cupa în Bănie!”, a fost îndemnul unui suporter adresat jucătorilor Craiovei. Altul, mai optimist, a adăugat: „Poate să rămână la Craiova de-acum”. Joi suporterii alb-albaștri din Sibiu își pot face poze cu Cupa României.

Oltenii vor să ridice un trofeu după 25 de ani!

Suporterii Universității Craiova au șansa să demonstreze din nou că sunt cei mai buni dintre români! Două garnituri de tren pleacă din Craiova cu destinația București. Oltenii vor să scrie istorie și să ia cu asalt Capitala. Peste 20.000 de olteni și-au anunțat prezența.

Finala Cupei se va disputa pe Național Arena. Craiova a trecut în semifinale de FC Botoșani. În cealaltă semifinală, Hermannstadt a realizat o surpriză imensă, după 1-0 în tur cu Gaz Metan Mediaș, sibienii s-au impus și în retur și s-au calificat în finală.

Citește și: Câștigă un bilet la finala Cupei României!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles