16.8 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Cursuri de parașutism gratuite! Vino la Electroputere Parc Mall și înscrie-te!

- Advertisement -

Cursuri gratuite de parasutism și planorism. Dacă ai între 16-23 de ani, vino la Electroputere Parc Mall în Craiova și înscrie-te!

Înscrierile pentru cursurile teoretice şi practice în vederea obţinerii licenţelor de paraşutist și pilot planor pe care le organizează Aeroclubul României se fac în perioada 8 ianuarie – 2 februarie 2018 la Electroputere Parc Mall.

Vrei să înveți să zbori?

Dacă te-ai înscris deja la cursuri, acestea se vor desfășura între 3 februarie-6 aprilie 2018, seara sau în zilele de sâmbătă și duminică, în funcție de disponibilitatea lectorilor şi a cursanţilor, nu mai mult de 6 ore pe zi. Pregătirea teoretică se va încheie cu un examen scris din tot ce s-a predat la cursuri. Acest examen va constitui și un criteriu de selecție pentru instruirea în zbor.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-23 de ani beneficiază de cursuri gratuite, însă dacă vor să-și ia licența pentru pilot de avion PPL(A), aceasta se efectuează numai contra cost. Dacă vor obține licența, tinerii vor fi selecționați de Aeroclubul României, unde își pot termina pregătirea, dar pot participa și la demonstrații aeronautice. Pentru a se putea înscrie la cursuri, doritorii trebuie să se prezinte în perioada respectivă la Electroputere Parc Mall. Acolo veți primi lămuriri suplimentare și veți completa un formular de înscriere.

Dacă ești pasionat de zbor și n-ai frică de înălțime, înscrie-te la cursurile de parașutism gratuite! Vino la Electroputere Parc Mall, între orele 10 00 și 20 00, și completează formularul de înscriere. Vino la cursurile teoretice, ia examenul final și obține licența de parașutist!

 

Dacă n-ai văzut cele mai amuzante pancarte de la protest, dă click aici http://bit.ly/2Dy5jDp

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles