fbpx

Cursuri gratuite de engleză la Biblioteca Aman!

Ai între 35 și 55 de ani și timp liber marțea după 17:00. Perfect: îl poți fructifica din plin în următoarele 3 luni. La capătul lor vei vorbi, scrie și citi în engleză!

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2019, un nou program de învățare a limbii engleze.

Cursurile se adresează persoanelor adulte cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 de ani. Întâlnirile se vor desfășura în fiecare zi de marți a intervalului 1 octombrie – 1 decembrie 2019, începând cu ora 17:00, în sala „Marin Sorescu”. Obiectivul urmărit în cadrul programului constă în promovarea limbii engleze în rândul persoanelor adulte care doresc să-și perfecționeze cunoștințele lingvistice. La finalul programului, cursanții vor fi în măsură să susțină o conversație uzuală, dar și să scrie și să citească în limba engleză.

Înscrierile se desfășoară în perioada 12 – 20 septembrie a.c. în limita a 25 de locuri. Înscrierile se fac fie telefonic, la numărul 0251 532 267, interior 110, fie la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9.

            Programul de învățare a limbii engleze se înscrie în seria de proiecte de învățare și dezvoltare continuă pe care Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” le organizează în mod regulat pentru persoanele adulte.

În 3 minute poți să vezi și: Beat și fără permis, a făcut ravagii cu tractorul pe Tufănelelor!

Un oltean de 19 ani a murit ca în Final Destination!

 Noul Ford Puma, prezentat la salonul auto de la Frankfurt

 Decapotabile cu viteză de avion, lansate de Ferrari

Anunțul ministrului Ciamba pentru românii din Marea Britanie care vor statut de rezident

FOTO! Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident teribil! Un bărbat de 24 de ani a murit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0