fbpx

Gata cu hackerii! Tinerii vor face bani legal

Primăria din Râmnicu-Vâlcea va organiza cursuri gratuite de informatică pentru cei ce vor să câștige bani legal în mediul online și astfel vâlcenii își vor pierde faima de hackeri.

Potrivit Vocea Vâlcii, primarul Mircia Gutău a declarat într-o conferință de presă că este vorba de cursuri gratuite, iar de organizarea cursurilor se ocupă consilierul său pe probleme de IT.

Cursurile sunt pentru tinerii care doresc să înveţe tehnica aceasta a calculatorului şi care vor să înţeleagă că se pot câştiga bani din internet legal, iar municipiul Râmnicu Vâlcea să nu fie cunoscut ca Hackerville, ci ca un oraş în care lucrurile s-au schimbat şi tinerii pot fi atraşi în acest domeniu. Se lucrează la acest proiect, avem un spaţiu liber pe care-l amenajăm şi, în timp relativ scurt, se vor putea acorda aceste cursuri gratuit celor care sunt interesaţi”, a explicat primarul Mircia Gutău. 

Municipiul Râmnicu-Vâlcea și-a câștigat renumele de Hackerville după ce presa din Statele Unite ale Americii, și nu numai, l-a prezentat precum capitala mondială a criminalității cibernetice, din cauza fraudelor comise de vâlceni pe internet.

Hackerii vâlceni sunt şi sursă de inspiraţie pentru creatorii serialului Hackerville, regizat de moldoveanul Igor Cobileanski şi difuzat pe HBO, atât în Europa, cât şi în SUA.

În 3 minute poți să citești și: Cod galben de ploi torențiale și furtuni în aproape toată țara

VIDEO!A murit după intervenția jandarmilor!

 Au dat nas în nas cu ursul, în zona Mănăstirii Cozia

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0