fbpx

Cutremur în Justiție! Un proces se ia de la zero

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că dosarul lui Dan Șova va fi trimis la instanța de fond după decizia CCR în ceea ce privește compunerea nelegală a completurilor de 5 judecători.

Decizia a fost luată de patru din cei cinci judecători din complet, în timp ce al cincilea dorea adresarea unor întrebări Curții de Justiţie a UE. Dosarul va ajunge astfel la Curtea de Apel Bucureşti, potrivit legii, pentru că Dan Șova are in prezent calitate de avocat, scrie stiripesurse.ro

Șova este în libertate încă din decembrie 2018, după ce instanţa supremă a suspendat executarea pedepselor, ca urmare a admiterii în principiu a contestaţiei în anulare, ca urmare a deciziei CCR privind completurile de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dan Șova a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora, însă a fost anulată pedeapsa în urma deciziei Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie, fiind dealtfel și primul proces în care instanţa supremă a admis contestaţia în anulare, după valul de eliberări în baza acestora din decembrie 2018.

În 3 minute poți să vezi și: Cu ultimele puteri a coborât să moară printre oameni! Poveste tristă cu un cerb fără stea în frunte

 Fuga,fuga prin porumbul din Craiova! Cat de greu e sa prinzi mistretul!

Mormane de gunoaie la ANL Potelu! Plata se face la paușal!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0