fbpx

Dă două case ca să ajungă comisar european

Rovana Plumb anunță printr-un comunicat de presă că împrumutul de 800.000 de lei care i-a blocat numirea în funcția de comisar european a fost stins. Aceasta spune că i-a oferit creditorului două apartamente pe care le deţine în România.

Rovana Plumb a transmis o scrisoare în limba engleză, înainte de ședința Comisiei JURI, care-i va decide soarta, în ceea ce privește funcţia de comisar european pe Transporturi. În document, ea anunță că și-a plătit creditul de 800.000 de lei, potrivit digi24.ro

De asemenea, în scrisoare, Rovana Plumb arată că până la data de 23 octombrie, când noua Comisie Europeană va fi votată în plenul Parlamentului European, toate datoriile cu privire la conflictul său de interese vor fi șterse.

Astfel, ea arată că a oferit creditorului două apartamente pe care le deține şi că acesta a acceptat acest tip de rambursare, datoria urmând să fie ştearsă.

Azi, eurodeputații Comisiei Juridice ar trebui să vină cu un plan pentru rezolvarea conflictului de interese identificat în cazul Rovanei Plumb.

Numai că, ședința Comisiei pentru Afaceri juridice (JURI) a Parlamentului European nu mai are loc, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

În 3 minute poți să vezi și: Drumul spre Cotroceni, pavat cu semnături false! BEC face reclamație la Parchet

Botniță pentru magistrați! Interdicțiile pe care Savonea le pregătește celor care postează pe Facebook

Dăncilă, pe picior de plecare! Ce pregătește Opoziția!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0