fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Dacă aș fi pentru o zi primar, tataie, te-aș lăsa voluntar pe trotuar!

Scaunul lui Mihail Genoiu se zgâlțâie serios! Punem la punct platforma electorală a craiovenilor. Ideile lor ar putea schimba fizionomia orașului.

Primarul și consilierii sunt reprezentanții cetățenilor în cadrul administrației publice locale. Am pornit de la rădăcină, dorind să aflăm de la craioveni ce își doresc cel mai tare de la conducerea orașului. Și, că tot ar trebui să fie reprezentanți, le-am adresat următoarea întrebare: „Ce-ai face dacă ai fi primarul Craiovei pentru o zi?”

 

„Să nu se mai fumeze pe stradă! Să fie ordine. I-aș elimina pe cei care fumează, nu i-aș angaja!”, e ideea centrală desprinsă de la primul primar în devenire. Următorul are strategia bine conturată: 8.000 de voluntari pentru curățenia orașului întrucât asistanții social și readepefeliștii Relei nu sunt de ajuns.

 

O domnișoară ar avea grijă de bugetul local: ar încheia cu gratuitățile pentru pensionari pe traseele RAT. Pentru că ocupă spațiu și se cam vântură tura-vura pe autobuze, în loc să lase tineretul să se ducă la școală. Un tânăr vrea să dea în cap hotărârii luate cu parcările cu taxă, iar ultimul nostru „primar pentru o zi” ar rate toate rablele de pe fața orașului.

 

Deci, după primul tur de orizont printre conlocuitorii noștri, platforma arată astfel: stârpirea fumătorilor și a rablelor de pe teritoriul Craiovei, mii de voluntari cu mături în brațe, liber la parcare și jos cu moșii din autobuze să avem loc noi, tinerii, viitorul urbei!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles