fbpx

Dan Barna: „Nu ne permitem să mai pierdem încă cinci ani”

Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a transmis un mesaj către toți românii, chiar în inima Olteniei, la Craiova!

Dan Barna susține că a reușit să strângă peste 380.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale.

Ne apropiem de finalul campaniei strângerii de semnături. În ultima lună am fost peste tot în țară și împreună cu colegii mei din USR și PLUS am strâns peste 380.000 de semnături pentru candidatura mea la alegerile prezidențiale”, a declarat Dan Barna în fața oltenilor.

Candidatul Alianței USR PLUS consideră că este nevoie de o reformă profundă a statului chiar în acest moment și că românii nu își mai permit să mai piardă încă 5 ani.

 „În aceste 30 de zile, în toate orașele am auzit același lucru de la cetățenii pe care i-am întâlnit în drumurile mele, că este nevoie de o schimbare. Am strâns zeci de mâini iar românii mi-au vorbit despre reformele absolut necesare în domeniul sănătății, a educației, domeniile care ne afectează pe toți în mod direct. Este nevoie de o reformă profundă a statului acum. Nu ne mai permitem să mai pierdem încă cinci ani și să privim în continuare cum ne pleacă românii, Alianța USR PLUS aduce speranța acasă. Acesta este mesajul meu către toți românii”, a spus Dan Barna la Craiova”, a completat candidatul Alianței USR PLUS.

În 3 minute poți să vezi și: Atenție șoferi! Intră în vigoare schimbările la Codul Rutier

 Avocatul Poporului vrea radare fixe între localități

 Senatul a adoptat tacit proiectul prin care cei condamnați penal nu pot fi aleși în funcții publice

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0