fbpx

Dan Petrescu știe de ce e Craiova pe primul loc: „Au și puțin noroc”

Antrenorul clujenilor nu crede că Bergodi are cei mai buni jucători:„Uitați-vă la sumele de transfer care se vehiculează”

CFR Cluj este la 5 puncte în spatele Craiovei, dar cu un meci mai puțin disputat. Oltenii au câștigat tot în startul sezonului 2020/2021, în timp ce clujenii s-au încurcat o singură dată. Totuși, Dan Petrescu a reușit ceva ce pentru Bergodi va fi o corvoadă până la finalul anului: a dus echipa aproape de grupele Europa League, în timp ce oltenii au fost eliminați în primul tur preliminar de o echipă din Georgia.

Antrenorul formației din Gruia a fost acuzat în ultimele trei sezoane că abordează meciurile într-un mod ultra-defensiv și bazat pe noroc. Dacă ar fi așa, s-ar putea spune că CFR are una dintre cele mai bune apărări din Europa și este cea mai norocoasă echipă ce a jucat vreodată în Liga 1. Acum, a venit rândul lui Petrescu să vorbească despre norocul adversarilor, pe care îi vede favoriți prin prisma poziției din clasament. Totuși, tehnicianul crede că FCSB are cel mai valoros lot din România.

În momentul de față, Craiova e favorită, dacă e pe primul loc. Câștigă toate meciurile, se pare că nimeni nu poate să îi oprească. Au și puțin noroc, altfel nu poți. Până acum au câștigat tot, odată ce ești pe primul loc înseamnă că ești favorit. FCSB are cel mai bun lot din România când sunt bine toți. Normal că își va reveni. Uitați-vă la sumele de transfer care se vehiculează, e clar că au cel mai valoros lot și vor fi în lupta pentru titlu până la ultimul meci”, a spus Dan Petrescu.

În 3 minute poți să vezi și: FC Argeș – Craiova: notele alb-albaștrilor!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0