18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Dăncilă, pe picior de plecare! Ce pregătește Opoziția!

Surse din Partidul Naţional Liberal au declarat pentru Digi24.ro că a fost strâns numărul de semnături pe care şi l-au asumat liderii Opoziţiei pentru depunerea moţiunii de cenzură.


„Am strâns astăzi, fizic, toate semnăturile necesare”, spun sursele citate. Este vorba de 234 de semnături la care s-ar putea adăuga şi altele în zilele următoare. Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost semnată chiar şi de unii parlamentari din PSD, susţin aceleaşi surse.

Toate partidele din Opoziţiei au semnat moţiunea de cenzură, care ar putea fi depusă la începutul săptămânii viitoare, luni, pe 30 septembrie. Parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE şi Pro România sunt printre semnatarii moţiunii.

De asemenea, moţiunea a fost semnată şi de parlamentari ai minorităţilor dar şi de parlamentari din Partidul Social Democrat. Rămâne de văzut dacă Opoziţia se va baza pe parlamentarii respectivi şi în momentul votului. PSD a decis deja în CEx ca la moţiune, parlamentarii partidului să stea în bănci şi să nu voteze. Parlamentarii Opoziţiei vor vota la vedere.

Pentru ca moţiunea să fie adoptată şi Guvernul Dăncilă să fie demis este nevoie de 233 de voturi, potrivit sursei citate.

Dacă moţiune va fi depusă pe 30 septembrie, aceasta ar putea fi citită în plenul reunit al Parlamentului în zilele următoare, iar votul în plen ar urmă să fie programat în săptămâna 7-11 octombrie.

În 3 minute poți să vezi și: Drumul spre Cotroceni, pavat cu semnături false! BEC face reclamație la Parchet

Craiova este gazdă pentru Gala K1, sub bagheta lui Florin Boboc!

Lovitură de stadion: Grandiosul se mută de pe „Oblemenco”!


Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles