12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Cosa Nostra! Devis Mangia și italienii din staff fac legea și scapă de români!

Îndepărtat de la echipă, Daniel Parvu a dat cărțile pe față. Fostul antrenor secund îl acuză în termeni duri pe Devis Mangia și restul italienilor din staff-ul Universității Craiova.

 

Daniel Parvu, antrenor secund și interpret al lui Mangia în prima parte a campionatului, a dezvăluit pentru site-ul digisport.ro care au fost motivele îndepărtării sale de la formația olteană: Doar în primele două luni lucrurile au mers ok. Apoi, uşor, uşor lucrurile s-au complicat. Au devenit din ce în ce mai aroganţi şi li se pare că ne sunt superiori nouă, românilor. Mi-au făcut o mulţime de şicane pentru a mă determina să plec„.

 

„Eu am venit la Craiova ca antrenor secund. Asta scria în contractul meu. Am acceptat să-l ajut pe Devis şi cu traducerea şi interpretarea. Dar după vreo două luni eram privit ca un intrus de oamenii lui Mangia. Nu mai eram lăsat să-mi fac meseria de antrenor secund. Nu eram chemat la şedinţe, se fereau să vorbească cu mine, tăceau când apăream eu, nu primeam programul echipei. De altfel, ei aveau o atitudine urâtă şi faţă de ceilalţi români din staff, a povestit Pârvu coșmarul prin care a trecut.

 

Cum a aflat Daniel Parvu că e tras pe linie moartă!

 

Antrenorul român școlit la Coverciano a mai rememorat un episod, în care un membru al staff-ului administrativ l-a ajuntat să înțeleagă că nu mai e dorit: După meciul cu CFR s-a anunţat că Devis a prelungit înţelegerea cu încă trei ani, iar directorul de imagine al Craiovei, Dan Păsărin, mie mi-a spus, zâmbind, că la mine contractul a rămas la fel„. Daniel Pârvu nu este singurul român din staff îndepărtat în această iarnă. Cătălin Mulțescu, antrenorul cu portarii, a avut fix aceeași soartă, fiind nevoit să părăsească barca olteană.

 

În plus, site-ul oficial al clubului a anunțat azi că staff-ul tehnic s-a întărit cu încă un italian: Alessandro Zinnari, care va urma să asigure conexiunea dintre echipa mare și Academia clubului, în sarcini fiind și monitorizarea activității lui Corneliu Papură și Mugur Gușatu la echipa secundă. Prin aducerea lui Zinnari, numărul italienilor din staff-ul tehnic a crescut la 6.

Te poate interesa: 8 alb-albaștri, împrumutați în țară! La ce echipe vor crește copiii Craiovei!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles