-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Daniela Barbu, noul prefect al judeţului Dolj!

Nicolae Ciucă a făcut schimbări! Ce s-a întâmplat cu fostul prefect Nicușor Roșca

Nicolae Ciucă face schimbări pe scara politică. În ședinţa de Guvern care a început astăzi de la ora 11.00, premierul a semnat mai multe numiri de prefecţi, subprefecţi, secretari şi subsecretari de stat. Majoritatea au fost de la PSD.

La fel s-a întâmplat şi în Dolj, Daniela Barbu fiind numită prefect al judeţului, conform unei hotărâri de Guvern. Numirea a fost anticipată încă de la finalul anului trecut. Aceasta a devenit oficială începând de astăzi, 5 ianuarie, o dată cu aprobarea hotărârii de Guvern.

La finalul anului 2021, Barbu demisiona din funcţia de viceprimar al Craiovei. Ea a ocupat această funcție o dată cu preluarea mandatului de primar al Craiovei de către Olguţa Vasilescu (noiembrie 2020), iar acum a fost avansată la conducerea Instituţiei Prefectului judeţului Dolj.

Fostul prefect, liberalul Nicuşor Roşca, a devenit subprefect, iar celălalt post de subprefect de Dolj a revenit Venerei Popescu (Asociația Macedonenilor din România), susținută de PSD. Prin hotărâre de Guvern, a fost revocat din funcţia de subprefect şi Flavius Sirop (PNL).

VIDEO: Tată cu sindrom Down, eroul fiului său care a devenit doctor!

Relație interzisă între un preot și soția unui bărbat din sat!

Ninel Cercel, directorul RAADPFL Craiova, și-a dat demisia!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles