27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO! Daniela Crudu, de nerecunoscut! Cum arată bruneta după numeroase intervenții estetice

Câți bani câștigă după ce s-a retras din televiziune! Cruduța face într-o oră cât alții în două luni: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc”

Cruduța a șocat pe toată lumea cu cele mai recente fotografii postate pe rețelele de socializare. Se pare că fosta asistentă de televiziune a slăbit atât de mult în ultima perioadă, încât mulți s-au gândit inclusiv că ar suferi de anorexie.

Cine e Daniela Crudu!

Daniela Crudu devenit faimoasă ca asistentă de televiziune, iar telespectatorii Antena 1 au îndrăgit-o atunci când a apărut ca „vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ulterior, a apărut în cadrul mai multor proiecte de televiziune, înainte să decidă că a venit momentul să se retragă de pe micile ecrane. Chiar și așa însă, bruneta nu are motive să se plângă. Câștigă bani frumoși din reclamele pe care le face atât online, cât și offline.

Fosta asistentă de televiziune, în vârstă de 33 de ani, a renunțat la televiziune de ceva vreme. Cu toate acestea, Daniela Crudu muncește în continuare și câștigă bani frumoși din contractele de publicitate. Este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde face reclame unor produse și servicii. Însă, cele mai noi imagini postate de vedetă i-au șocat pe fanii ei.

Pe lângă transformările suferite în urma intervențiilor estetice, bruneta a slăbit atât de mult, încât numeroși fani au ținut să îi atragă imediat atenția. Ba mai mult decât atât, unii s-au gândit inclusiv că Daniela Crudu ar suferi, de fapt, de anorexie.

„Daniela, mi se pare că ai cam slăbit…”, „Aoleu, cine e dânsa????”, „Nici nu te-am recunoscut…”, „Dacă așa arată frumusețea, mai bine lipsă! Nici așa de slabă”, „Pune mâna și mănâncă, ești piele și os”, „Anorexie 100%, necesită internare de urgență la o clinică”, „Slăbănoagă în ultimul hal”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de brunetă, din partea fanilor îngrijorați.

Câți bani câștigă după ce s-a retras din televiziune

Pe lângă contractele de publicitate, Daniela Crudu mai câștigă sume impresionante și ca MC la petreceri. Pentru acest rol se pare că primește 1.000 de euro pentru fiecare oră muncită, scrie cancan.ro

„Am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine’, a dezvăluit ea.

Era una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz, iar telespectatorii o urmăreau cu sufletul la gură ori de câte ori apărea. Cu toate acestea, Daniela Crudu nu duce lipsa perioadei respective.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu’, a spus Daniela Crudu pentru playtech.ro.

Ce studii are, de fapt, Daniela Crudu!

Cruduța, așa cum îi spun prietenii, a absolvit Liceul Economic Nr. 4 din București, după care a intrat la Facultatea de Jurnalism, pe care a și absolvit-o cu note mari, potrivit cancan.ro.

Înainte de a-și face debutul în televiziune, Daniela Crudu a lucrat ca animatoare în mai multe cluburi din București și a cochetat și cu modelling-ul, participând la defilări pentru diverse brand-uri de haine. Din postura de model a ajuns și în televiziune, după ce a câștigat titlul de ”Cel mai sexy fotomodel din România”.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles