fbpx

Craiova a țintit înlocuitorul lui Mitrita! Se negociază intens!

Dublă lovitură plănuită de olteni: urmăresc întărirea echipei cu un jucător de perspectivă și, totodată, să-i dea lui Becali a treia lovitură în acest mercato.

Conducerea formației oltene a demarat tratativele cu Gaz Metan Mediaș pentru aducerea lui Darius Olaru, 20 de ani, potrivit sport.ro. Sunt șanse reale ca acestea să fie unele încununate de succes, având în vedere că oltenii și ardelenii au fost pe aceeași lungime de undă la transferul lui Fortes, materializat.

Dupa Cristea si Fortes a venit randul lui Olaru

Craiova și-a făcut un obicei să-i sufle jucători lui Gigi Becali. Patronul FCSB pornește negocierile, iar apoi aceștia ajung cumva în Bănie. S-a întâmplat în cazurile lui Andrei Cristea și Fortes, iar acum scenariul se poate repeta cu Darius Olaru, mijlocașul de 20 de ani de la Mediaș. În toamnă, FCSB a oferit 350.000 euro pentru jucător, dar ardelenii au cerut 500.000, și tratativele au intrat în impas.

Olaru este un jucător polivalent, care poate evolua pe banda stângă ori în centrul liniei mediane, dar și în spatele vârfului. În 18 meciuri pentru Mediaș a marcat o dată și a reușit 4 pase decisive. Este cotat la 750.000 euro.

Citeste si: 20 lei intrarea la amicalul cu Bera Bera

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0