8.3 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

De ce crede Mititelu că va scăpa! „Dacă Sandu și Dragomir au fost achitați…”

Adrian Mititelu, patronul U Craiova 1948, a explicat de ce este optimist înainte de pronunțarea sentinței în dosarul Mihai Costea.

 

Finanțatorul celor de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, are o cumpănă: dosarul Mihai Costea – jucătorul vândut la FCSB-ul lui Gigi Becali. Potrivit lui Mititelu sentința se va da în două-trei luni, iar el este optimist.

 

Referitor la procesul în care nu mai e acuzator, ci acuzat, în cadrul unui interviu acordat Fanatik.ro, Adrian Mititelu a spus: Să ştiţi că sunt optimist, dar ştiţi cum e în viaţă? Rămâne de văzut. Ne judecăm, probabil că în două-trei luni de zile se va da sentinţa. Eu sunt optimist! Mă gândesc că dacă Sandu şi Dragomir au fost anchetaţi şi au scăpat pentru că au luat 39 de jucători… Judecătorul a spus că nu se pot sechestra jucătorii de fotbal! Mă gândesc că nu poate să mă condamne pe mine pentru un jucător!”

 

Mititelu, între „o împrejurare fericită” și raportul 39 la 1!

 

Așadar, raportul de jucători este 39 la 1. Ecuația lui Mititelu e simplă: dacă ei au scăpat, în cazul meu de ce nu s-ar întâmpla la fel. De ce au scăpat Sandu și Dragomir? Tot Mititelu spune: Ei au scăpat datorită unei împrejurări fericite. Curtea Constituţională a scos anumite fapte de abuz. Dacă nu era acea hotărâre, altfel vorbeam acum. Dar nu e gata! Am început procesul în civil la Curtea Bucureşti, dar asta nu înseamnă că ei nu vor plăti pentru ce au făcut. Sandu, Dragomir şi ceilalţi nu mai pot răspunde penal, dar nu au fost absolviţi de răspundere civilă”.

 

Potrivit anchetatorilor, în baza acordului de transfer, la data de 24 martie 2011, Mititetu a încasat de la Steaua contravaloarea sumei de 1.100.000 de euro. Însă transferul nu s-a putut realiza, întrucât jucătorul s-a aflat sub sechestul fiscului. În acest dosar, Steaua București s-a constituit parte civilă cu suma de 5.627.864 de lei, iar Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova, cu suma de 4.032.764 de lei.

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles