fbpx

De ce oameni trebuie să te ferești în funcție de zodie!

Știi că unii oameni nu sunt exact așa cum ți-ai dori, că pe unii îi caracterizează mai mult falsitatea. De ce oameni trebuie să te ferești în funcție de zodie, oameni care nu te vor face niciodată fericit!

Ești mereu curioasă cu ce semn zodiacal te potrivești cel mai bine, dar niciodată nu te gândești că acea zodie ar putea să-ți aducă și ghinion în viața ta. Ar putea să-ți strice fericirea în loc să ți-o aducă. Trebuie să ai grijă la câteva zodii, pentru că ele nu te vor face niciodată fericit.

Zodii care s-ar putea să rămână dezamăgite

Taur. Nu ești deranjată de faptul că partenerul se iubește pe sine și vrea să arate impecabil de fiecare dată când ieșiți, dar când el preferă timpul petrecut singur și spațiul personal mai mult decât momentele afectuoase cu tine trebuie să știi că nu va dura. Rac- Tipul pe care trebuie absolut să-l ții departe este playboy-ul căruia nu-i pasă de tine sau de sentimentele tale. Acest bărbat va vrea doar o aventură și flirt, iar tu vei fi dezamăgită.

Fecioară. Ești o persoană rațională, ceea ce înseamnă că faci unele dintre cele mai bune decizii când vine vorba de dragoste și relații. Știi că relațiile necesită timp, ceea ce înseamnă că a fi într-una cu un romantic incurabil este doar o rețetă pentru dezastru. Scorpion- Poți fi cunoscută ca femeia misterioasă, care îi face mereu pe bărbați să se întrebe lucruri despre ea. Dar un bărbat care ți se aseamănă nu ar fi potrivit pentru tine. Ar putea părea la început un joc sexy, de-a șoarecele și pisica, dar când este timpul să te gândești să devii serioasă în relație, nu ar trebui să te întrebi mereu dacă și gândurile lui sunt serioase.

Vărsător. Ești o persoană independentă care vede o relație ca pe o cale de a se conecta cu cineva fără a fi dependentă de el, astfel încât partenerul tău trebuie să aibă propriile obiective în viață, în loc să încerce să te urmeze peste tot. Pești– Singurul tip de care trebuie să stai neapărat departe este cel căruia nu-i pasă de ce faci tu în timpul liber, atât timp cât te comporți frumos cu el când sunteți împreună.

Vezi ce nativ are noroc la bani anul acesta http://bit.ly/2sRB6uc

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0