De la Institut la Stomatologie am stabilit un nou record: 10 minute pe 800 de metri!

V-am povestit cum am ieșit din centrul Vienei la marginea ei într-un sfert de oră? Nici n-ar fi prea multe de povestit, pentru că austiecii au înțeles cu ce se halește sistematizarea circulației. Însă bucata de drum făcută de la Institut la Stomatologie în 10 minute trebuie să intre în legendă. În naivitatea noastră zicem că suntem recordmeni.

 

Ce nu se vede pe filmarea de o urcarăm pe facebook: cum ieșirăm din Valea Roșie, luarăm coada de la Mecanică de la bun început, din dreptul fostului sediu Oltenia TV, pentru nostralgici. Într-o primă etapă am fost temerari și ne-am propus să ajungem în dreptul semafoarelor de la Institut. Ne luă vreo 5-6 minute. Ele erau pe intermitent, nu avea logică, sens și rost să funcționeze normal când eram toți bară la bară. Așa că în intersecție fuserăm kamikaze, ne azvârleam mașinile din toate direcțiile, cu ochii închiși, la tupeu oltenesc.

 

Un autocar roșu de la ChristianaTour, cu o maimuță desenată pe spate, schimbă brusc direcția, că altfel ar fi pătruns în squarul tramvaiului. Dădurăm în frâne și scăparăm. De aici, aveți totul pe filmare. Pe la minutul 5 și ceva ne întâlnirăm cu comunitarii, aflați într-una din misiunile importante ale zilei: de supraveghere a traficului sau a pieței de flori.

 

Dacă tu ai traversat zona în mai puțin de 10 minute demonstează-ne!

Afaceri de familie! Cât costă două românce de 16 și 17 ani în Spania!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *