13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

De la primar citire: „Pe stadion are exclusivitate echipa din prima ligă”. Încă 640.000 de euro din banii craiovenilor merg spre stadion

- Advertisement -

Stadionul „Ion Oblemenco” a înfulecat, pe post de desert, încă 6 milioane de euro. Zece la sută din ei din buzunarele craiovenilor.

 

În cadrul conferinței de presă desfășurate astăzi la Primărie, Mihail Genoiu, conducătorul urbei, a fost întrebat dacă echipa lui Adrian Mititelu va avea acces pe noul stadion. A răspuns: „Contractul de asociere cu Universitatea Craiova are prevăzut că nu va juca decât echipa din Liga 1”.

Insistența presei a continuat: dar ar putea fi închiriat? „Nu pot da un răspuns în această clipă, vom analiza contractul dintre clubul de prima ligă și noi, apoi voi răspunde”.

 

În altă ordine de idei, dar pe același subiect, adică stadionul, CNI a ajuns la concluzia că îi mai trebuie vreo 6,4 milioane de euro pentru lucrări suplimentare, motivate de „extrema urgență survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute”, potrivit gds.ro. Potrivit convenției de cofinanțare dintre Primărie și CNI semnate în 2015, din bugetul craiovenilor trebuie să meargă 10% din sumă: adică 600.000 euro. „Bugetul Craiovei va fi afectat, va trebui să găsim surse de finanțare”, a spus azi primarul Mihail Genoiu.

 

Întrebat când va recepționa stadionul, implicit când se va juca fotbal pe el, primarul nu a putut încă să ofere un răspuns.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles