De ce a fost decalat meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, la 20:30, și nu la 20:00 cum a fost programată inițial.

 

Universitatea Craiova – CFR Cluj este ultimul meci din 2017 al oltenilor! Întâlnirea, anunțată pentru sâmbătă, 16 decembrie, la ora 20:00, a fost decalată cu o jumătate de oră. Astfel, fluierul de start al jocului va fi dat la 20:30.

 

Televiziunile sunt cele care au solicitat în mod expres această modificare de program. Și-au motivat cererea adresată Ligii Profesioniste de Fotbal prin faptul că partida se va disputa în zi de doliu național ținut în onoarea regelui Mihai, fapt care a dus la modificări majore în programul tuturor televiziunilor. De altfel, 16 decembrie este chiar ziua în care va avea loc slujba de înmormântare a regelui la Catedrala de la Curtea de Argeș.

 

Moment de reculegere înainte de Craiova – CFR Cluj

 

Astfel, pentru a nu se suprapune cu evenimente de importanță majoră transmise live sâmbătă, inclusiv televiziunile de sport au luat decizia de a decala anumite partide, inclusiv cea de pe Oblemenco.

 

În semn de respect pentru suveranul defunct, înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj se va ține un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Regele Mihai I, iar jucătorii și antrenorii vor purta banderole de culoare neagră.

Citeste si: Pe cine iti doresti sa evite Universitatea in play-off

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *