18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Decizie surprinzătoare a lui Valentin Mihăilă: „Nu am vrut să intru în vestiar, am fost doar până la toaletă”

Valentin Mihăilă a marcat, din nou, pentru România, dar nu a vrut să asculte ce a avut de spus Edi Iordănescu în vestiar!

România are la dispoziție doi super-jucători. Este vorba despre Olimpiu Moruțan și Valentin Mihăilă. Cei doi fac mereu diferența când intră pe teren. Totuși, Edi Iordănescu îi ține rezerve, pentru a-i folosi pe Sorescu, Ianis Hagi sau pe Florinel Coman. La pauza meciului de marți seara, Mihăilă nu a vrut să intre la vestiar să asculte ce are de spus selecționerul. El a preferat să meargă la toaletă și să rămână concentrat pe ce avea de făcut, dacă era trimis în teren.

Decizie surprinzătoare a lui Valentin Mihăilă

„Am trăit de pe bancă marea partea a jocului cu intensitate. Bine că nu ne-am ieșit din ritm, am intrat motivați și am reușit să câștigăm cele trei puncte. Mereu când intru încerc să îmi fac meseria cât mai bine. Am făcut 2-0, am închis jocul, aceste puncte sunt importante și vor conta în economia clasamentului. (n.r. întrebat despre ce s-a întâmplat la pauză) Nu am vrut să intru în vestiar, am fost doar până la toaletă. Nu am vrut să îi relaxez sau chestii de genul. Nu știu ce le-a zis Mister, dar au intrat motivați.

Nu trebuie să ne uităm la celelalte echipe, depinde doar de noi să ne calificăm la EURO. După părerea mea, da, Kosovo nu mai are șanse. A rămas o luptă în trei echipe. Urmează o dublă din care trebuie să luăm șase puncte. Mai este de jucat, nu vreau să dau procente, dar cum am spus, depindem doar de noi să ne calificăm la EURO”, a spus Valentin Mihăilă, la Digi Sport.

Mihăilă îl forțează pe selecționer să îl titularizeze

Atât Valentin Mihăilă, cât și Olimpiu Moruțan i-au arătat selecționerului că sunt în formă și că merită să fie titulari. Următoarea acțiune a echipelor naționale va avea loc peste o lună. Atunci, România va întâlni Belarus, în deplasare, pe 12 octombrie, de la ora 21:45 și Andorra, pe 15 octombrie, de la ora 21:45.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles