26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Declarație marca Mititelu: ,,Nu vreau să facă Adiță manevră cu Rotaru”

Adrian Mititelu a iești cu o declarație tipică, după ce fiul său l-a apostrofat pentru situația de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a oferit o declarație în stilul caracteristic, după ce fiul său l-a acuzat pentru starea echipei. FCU a pierdut meciul de Cupă cu Voluntari și se îndreaptă rapid către retrogradare. Adrian Mititelu Jr e convins că finanțatorul echipei are parte de vină.

Adrian Mititelu, declarație controversată care-l vizerază pe ,,Adiță” și Rotaru

Adrian Mititelu Jr a cerut demisia tatălui său, imediat după fluierul final al partidei cu FC Voluntari. Seniorul s-a arătat surprins de declarațiile făcute de Adiță și a avut o reacție dură la adresa acestuia, considerând că fiul său este pe mână cu Mihai Rotaru, patronul rivalei de la Universitatea Craiova.

„Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Hai să-l vedem pe Rotaru că-i ia cineva echipa, că-i blochează afacerile și o mai ia de la capăt din Liga 4.

Și nu numai Rotaru. Nici Becali, nici Șucu. Cu toate astea, eu sunt înjurat și acum mă mai înjură și fiul meu cu galeria. Am rămas surprins de declarațiile lui Adiță care îmi cere să-mi dau demisia.

Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a declarat Adrian Mititelu după eliminarea din Cupă, conform fanatik.

Nu mai e echipa copiilor copiilor lui

În urmă cu ani buni, Adrian Mititelu spunea în direct la TV că el n-o să plece niciodată de la această echipă. Aceasta va fi a copiilor copiiilor săi. Iată ce spunea Mititelu.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles