fbpx

Declarație surpriză a lui Marcel Popescu! Cine ține cu Steaua!

Oficialul Universității Craiova a explicat de ce trebuie să fim suporterii FCSB în partida de joi, cu Lazio. Cum ți se par argumentele lui Marcel Popescu!

 

Conducătorul oltenilor va ține pumnii strânși pentru FCSB în returul cu Lazio. Marcel Popescu și-a motivat atitudinea prin faptul că se gândește la coeficientul României în Europa, iar orice pas înainte al oricărei echipe românești ar însemna un plus inclusiv pentru Universitatea, în perspectiva unor eventuale participări în întrecerile continentale.

 

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Ora exactă în Sport, de la PRO X, Marcel Popescu a vorbit la plural despre trăirile dinaintea duelului Lazio – FCSB: „Sincer va spun, indiferent ca a fost FCSB, sau ca a fost Astra, cum s-a intamplat sezonul trecut, ne dorim sa mearga mai departe. Este mandria mea de roman, este educatia mea si a Universitatii Craiova”.

 

De ce nu poate fi Marcel Popescu suporterul lui Lazio

 

„A dori ca Steaua sa iasa din comptitie inseamna a dori ca Romania sa isi piarda pozitiile in Europa, iar accesul sa fie diluat de la an la an. De unde eram cu o echipa automat in grupele Champions League, am ajuns sa fim extrem de fericiti cand avem una in grupele Europa League, dupa tururi preliminare. Restul, toata lumea la televizor. Nu e in regula!”, a argumentat conducătorul clubului din Bănie.

 

Marcel Popescu a explicat de ce nu va ține cu Lazio: „Nu pot sa fiu suporterul lui Lazio atata timp cat Steaua reprezinta Romania. A fi suporterul lui Lazio inseamna ca mai mult uram decat sa iubim. Si aici nu e vorba de a iubi FCSB-ul, este vorba de a iubi Romania”.

 

Florin Gardoș, jucătorul împrumutat de olteni la Southampton, a prefațat și el duelul tur dintre FCSB și Lazio, spunând pentru site-ul Eusunt12: Inaintea meciului cu Lazio, ca oricarui stelist, imi vin in minte si alte meciuri jucate cu italienii (…) Am incredere in echipa, mai ales daca va avea suporterii alaturi. Ii indemn pe fani sa aiba rabdare si sa fie langa baieti in fiecare minut, pentru ca vor fi si momente grele joi seara, iar in acele momente aportul lor va conta cu adevarat”.

Ultima mișcare a oltenilor pe piața de transferuri!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0