fbpx

Circulația va fi oprită pe Defileul Jiului

Circulația pe Defileul Jiului va fi oprită temporar, mâine, 18 septembrie, pentru realizarea unor lucrări, care să asigure siguranța participanților la trafic.

Potrivit reprezentanților de la Drumuri Naționale Târgu-Jiu, miercuri, traficul rutier pe Defileul Jiului va fi întrerupt pentru trei ore, în intervalul orar 11:00-14:00.

Circulația va fi oprită pe DN 66, între km 116 şi km 118, pentru executarea unor lucrări de punere în siguranţă a celor ce se află în trafic pe acest sector de drum.

Potrivit Adevărul, lucrările se rezumă la eliberarea versantului de grohotiș cu ajutorul unor utilaje de mare capacitate. Reprezentanţii de la Drumurile Naţionale, cei de la Salvamont şi ISU Gorj vor participa la această acțiune.

În zona respectivă s-au constatat frecvent căderi de pietre, care nu sunt de dimensiuni mari, dar care prezintă un risc pentru circulaţia rutieră. Am fost în zonă ieri cu cei de la Salvamont Gorj şi am constatat că pe versant este o acumulare destul de mare de grohotiş care riscă să ajungă în partea carosabilă. Ne vom deplasa mâine cu lucrători de la Salvamont Gorj şi ISU cu utilaje de la Secţia Drumurilor Naţionale Târgu Jiu şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Se va acţiona în vederea provocării unei scurgeri de pe versant în vederea eliberării acestuia. În zonă există plasă de protecţie, dar scurgerea respectivă se manifestă deasupra plasei“, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. 

În 3 minute poți să vezi și: Avocatul Poporului vrea radare fixe între localități

 Senatul a adoptat tacit proiectul prin care cei condamnați penal nu pot fi aleși în funcții publice

IREAL! Oltean împușcat în cap de jandarmi! Ce explicații au dat autoritățile!

Autostrada Soarelui, blocată pentru lucrări

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0