21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Delegarea lui Tudor „e o bătaie de joc la adresa Universității Craiova”

Clubul oltean a luat act cu indignare și revoltă de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universității din play-off.

Alexandru Tudor o să arbitreze Universitatea Craiova – Astra, în prima etapă din play-off. Oltenii și-au arătat poziția față de această delegare, printr-un comunicat pe site-ul clubului.

„Dl. Tudor a făcut praf mai multe meciuri ale Științei, influențând decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (când un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiție și a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi). Având în vedere toate aceste antecedente, precum și numeroasele proteste și luări de poziție ale clubului nostru împotriva prestațiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, considerăm delegarea lui o ofensă la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconștient, dacă ne gândim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion întreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toată lumea (noi, adversarii noștri și, sperăm, forurile fotbalistice interne) spera” , s-a arătat pe site-ul Universității Craiova.

Tudor a greșit prea des!

„Reamintim tuturor că oficialii Universității, spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu poziții decente și îngăduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon. Pentru că știm și admitem că orice om poate să greșească. Doar că sunt și oameni care greșesc atât de des și atât de unidirecțional încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în probitatea profesională a domnului Tudor. Nu am cerut și nu vom cere niciodată tratament preferențial, cerem doar să fim tratați corect și sportiv, iar delegarea de astăzi este (și ne măsurăm bine cuvintele) o bătaie de joc la adresa fotbalului și la adresa Universității Craiova, în egală măsură” , au mai precizat oltenii în comunicat.

Sursă foto: prosport.ro

Citește și: CCA îl trimite pe Tudor să împartă dreptatea în Craiova – Astra! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles