26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Denis Alibec, chemat să se antreneze cu o echipă din Liga 1!

EURO se apropie, iar Denis Alibesc e așteptat să se antreneze cu o trupă din Liga 1!

Denis Alibec poate da lovitura la turneul final, după ce se va antrena cu o echipă din Liga 1. Atacantul a fost chemat de FCSB, pentru a se pregăti mult mai bine pentru EURO 2024, turneu ce va avea loc în această vară.

Denis Alibec, înapoi în Liga 1

Denis Alibec a jucat în ambele meciuri disputate de România în această lună. Însă atacantul nu a avut o prestație atât de convingătoare, fiind neinspirat în fața porții.

MM Stoica sfătuiește pe Denis Alibec să se întoarcă în țară și să se pregătească intens, în cele două luni libere pe care pe are, de la terminarea campionatului în Qatar până la startul EURO 2024. În opinia lui Mihai Stoica, aceasta este singura modalitate de a-l convinge pe Edi Iordănescu că beneficiază de un atacant apt din punct de vedere fizic pentru turneul final.

România n-a fost slabă

„Nu am fost noi foarte slabi, au fost ei foarte buni. Nu am văzut echipă care să joace atât de Rapid. Vârful ăsta de la Krasnodar e atât de bun. Noi jucăm cu Belgia. Nu mai sunt ce au fost, dar tot joacă la nişte echipe… iar de la mijloc în sus… Noi am fost slabi în Elveţia. Nu puteam să ne uităm la meci. Aici, cu Columbia, nu am fost slabi.

Am văzut ce a declarat Edi. Depinde foarte mult la Alibec cum va fi din punct de vedere fizic, dar dacă el va lucra suplimentar, nu riscă (n.r. să nu fie la EURO). Să vină în România, să se antreneze, să descarce datele din GPS şi să i le trimită lui Edi. El la chestiile astea e foarte minuţios. Sunt trei jucători pe două posturi: Puşcaş, Alibec şi Drăguş.

Nu cred că Mihăilă şi Coman vor lipsi. E posibil ca Edi să fi avut o discuţie particulară cu Drăguş, că el joacă la echipă de club şi poate a vrut să le dea mai multe minute celorlalţi atacanţi”, a declarat Meme Stoica pentru Orange sport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles