12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

VIDEO! Denisa Cruceru s-a stins in accidentul din Lugoj! Reacția iubitului

Denisa Cruceru, în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident teribil produs pe centura Lugojului.

 

Denisa se îndrepta spre facultate cu o mașină condusă de un prieten din Târgu Jiu, Bogdan Negrescu, în vârstă de 21 de ani. Tânărul a pătruns cu BMW-ul în mare viteză într-un sens giratoriu, a lovit scuarul și a ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului Denisa Cruceru și-a pierdut viața, șoferul e în comă, alți doi tineri au răni grave, o singură pasageră a scăpat cu răni ușoare.

 

”A rezultatul decesul unei tinere de 19 ani. Alte patru persoane aflate în maşină au fost rănite, două femei şi doi bărbaţi, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuţ Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

 

Denisa Cruceru a lasat un gol adanc. Cel mai afectat a fost iubitul fetei

După ce a aflat despre incidentul șocant, iubitul fetei a reacționat pe facebook:„Nu îmi vine să cred aşa ceva… Sunt în stare de şoc. De ce tocmai tu, de ce Dumnezeu a vrut să te ia aşa devreme. Nu pot să cred aşa ceva! Cine mă mai enervează pe mine, cine mă mai stresează, cine îmi mai spune mie că mă iubeşte şi că nu poate să stea fără mine? Cine, inima mea, cine? Nu mai pot, nu pot să cred aşa ceva! Inima mea refuză să mai bată fără tine! Tu erai tot ce aveam mai drag, tot ce iubeam mai mult pe lumea asta. Refuz să cred că nu mai eşti printre noi, refuz să cred că Dumnezeu te-a vrut acolo sus.

 

Mi-ai lăsat un gol în inimă pe care nimeni nu-l poate umple, nimeni nu mă va mai iubi aşa cum ai făcut-o tu! Te iubesc şi te voi iubi toata viaţa mea! Sufleţelul meu vei rămâne etern în inima mea! Mă uit în jurul meu şi te văd doar pe tine! Îţi văd zâmbetul tău frumos care ma făcea şi pe mine să zâmbesc! Îţi văd ochişorii tăi plini de iubire! Refuz să cred ca numai eşti! Vei rămâne mereu în inima şi sufleţelul meu, iubirea mea! Nu te voi uita niciodată, Denisa mea!“, a scris Ionuț, pe Facebook.

Sursa video: Lugoj Online

Nu rata! Bestia din Severin! Si-a violat sora in varsta de 11 ani! 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles