26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dennis Man, făcut praf de italieni: „Nu a realizat nimic!”

Deși se vorbește despre transfer la Dortmund sau Napoli, Dennis Man i-a dezamăgit teribil pe italieni!

Dennis Man a fost dezamăgitor în ultimul meci al Parmei, asta au concluzionat jurnaliștii italieni. Echipa lui Man și Mihăilă a pierdut  în fața celor de la Catanzaro, scor 0-2, pe teren propriu, în etapa cu numărul 31 din Serie B.

Dennis Man, dezamăgitor pentru italieni

Dennis Man (25 de ani) a bifat 73 de minute în teren pentru Parma, iar Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată în această partidă. În urma eșecului de pe teren propriu, Parma rămâne tot pe primul loc în Serie B. Echipa are 65 de puncte, la șapte ”lungimi” față de Como, ocupanta locului secund din clasament.

Fotbalistul cu o formă deosebită la națională a ratat mai multe ocazii importante pentru ”Cruciați”, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de presa din Italia, care a descris jocul românului în doar trei cuvinte.

Trei cuvinte pentru Man

Jurnaliști italieni au subliniat că antrenorul Parmei l-a mutat pe Man pe toate posturile din planul ofensiv, dar nici acest lucru nu l-a ajutat pe român.

”Foarte rău astăzi. Toate ocaziile bune de gol i-au aparținut, dar le-a irosit pe toate. A încercat să dribleze fără un ritm sau un motiv anume și a dispărut complet din joc. Pecchia l-a mutat ăn toată zona ofensivă, dar astăzi nu a realizat nimic.”, au relatat italienii.

Pentru evoluția din meciul cu Catanzaro, Dennis Man a primit nota 6,6 din partea celor de la Sofascore.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles