27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dennis Politic, numai bun pentru a face performanță la Craiova!

Ținând cont de nivelul fotbalului din Craiova, Dennis Politic ar putea deveni idol în Bănie!

Dennis Politic e aproape de o despărțire de Dinamo, iar echipele din Craiova ar putea profita. Coleg cu Alex Mitriță, sau Juan Bauza, fotbalistul din Ștefan cel Mare ar putea face performanță în Bănie, unde nivelul fotbalului nu prea mai sare de locul 5 în clasament.’

Dennis Politic, liber să joace la Craiova

Dennis Politic este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo din ultimul timp, iar potrivit prosport, fotbalistul „câinilor” a intrat în atenția unor cluburi din Superliga. Gavi Glăvan este omul care l-a ochit în vara trecută pe Dennis Politic. L-a propus ulterior conducerii clubului alb-roșiilor pentru un transfer la Dinamo.

Deși în acest moment Politic se pare că se confruntă cu unele probleme medicale, tot mai muți patroni din Superliga au început să întrebe în stânga și în dreapta despre situația contractuală a fotbalistului lui Dinamo. Echipele din Craiova se pot interesa de fotbalistul bucureștenilor.

Bani pentru Politic

„Nu trebuie să ne ascundem după degete că nu are niciun rost. Politic a ajuns la Dinamo datorită lui Gabi Glăvan. El l-a ochit pe Politic și el l-a propus conducerii pentru transfer. Politic a semnat cu Dinamo până în vară, dar cu o clauză de prelungire a contractului pentru încă doi ani.

Are în contract o clauză cu drept de prelungire a contractului pentru doi ani. Însă el trebuie să fie notificat de club că acea clauză îi este activată din partea lui Dinamo. Are și o anume dată limită până când Politic poate să fie notificat de către club că acea clauză de prelungire îi este activată.

Repet, el trebuie doar să fie notificat la timp, iar apoi dacă cineva îl vrea pe Politic atunci trebuie să plătească bani pentru un transfer al său. Bine, dacă Dinamo retrogradează este clar că nu prea poți să mai oprești un jucător ca Politic prin Liga 2. Și nu doar pe el din cadrul actualului prim «11»”, a dezvăluit, potrivit prosport, o sursă din cadrul clubului.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles