De la pus tencuiala a trecut la scos măsele!

Nu SUA, ci România e țara tuturor posibilităților. După esteticianul fals a apărut dentistul fals!

În comuna Gruiu, Județul Ilfov, un fost zidar a ajuns să fie dentistul consătenilor săi, fără să aibă studii legale în domeniu.

Costel Sandu a preluat meseria de la soție, care a fost medic dentist cu acte în regulă. Conform declarației unei localnice: “ăsta a fost zidar la viața lui și scoate și el măsele. A învățat de la soție să scoată măsele. Soția a fost dentist, de fel. Și pe urmă s-a învățat de la ea și scoate și el”

Colegiul Medicilor Dentişti a luat la cunoştiință cazul şi a făcut verificările necesare, în urma cărora s-a stabilit că bărbatul nu este înregistrat în mod legal. “Din verificările efectuate am constatat că nicio persoană cu numele Costel Sandu nu apare înscrisă ca medic în cadrul Colegiului Medicilor Dentiști Ilfov”, a declarat CMD.

Costel Sandu ar putea fi pedepsit conform legii dacă cineva ar depune o plângere penală, dar sătenii nu par dispuşi să o facă. Ei spun că sunt mulțumiți de serviciile acestuia.

Exercitarea fără drept a unei profesii pentru care legea cere autorizaţie se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Te-ar putea interesa şi: Mangia: „A fost necesar să spun că va fi în lot”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *