0.1 C
Craiova
luni, decembrie 4, 2023

Denumirea stadionului: ultimul episod explicativ! Rezultatele sondajului

Suporterii rămân conservatori. Numai că sistemul democratic nu își găsește aplicare în acest caz, decizia va aparține administrației. Și, sperăm ca aceasta să hotărască împotriva opiniei lor, dar în beneficiul tuturor craiovenilor.

 

Polemica pe tema numelui pe care-l va purta stadionul din Bănie a încins spiritele noastre, ale oltenilor. Noi am alcătuit un sondaj, cu două variante de răspuns. Voi ați optat: 66% pentru menținerea numelui actual, în vreme ce rațiunea a învins doar la 34% dintre noi, cei care au optat pentru schimbarea numelui cu al unui sponsor care să plătească utilitățile. Au fost explimate 220 de voturi, astfel încât relevanța sufragiului este relativă.

 

Să rezumăm subiectul, pe înțelesul tuturor: rămâne „Oblemenco”, toți craiovenii vor plăti utilitățile noului stadion, ce urmează să fie folosit de CSU Craiova. Se schimbă denumirea cu a unei companii? Această companie va suporta costul utilităților.

 

Mai pe larg am explicat aici http://bit.ly/2fap4me

 

Având în vedere esența subiectului, miza lui, ni s-au părut absolut amuzante opiniile care propuneau o schimbare a denumirii „Ion Oblemenco” cu „Ilie Balaci”, „Cristi Neamțu” ori „Craiova Arena”. Au existat astfel de idei, nu mai scotocim după ele pe facebook. Dar e păcat să nu redăm și părerea unei vedete, care e și fan pe deasupra.

 

Bonus: Mărculescu și-a dat cu părerea

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles