Vătăjelu, din ce în ce mai departe de U Craiova!

Bogdan Vătăjelu, fostul căpitan din Bănie, este aproape să lase Cehia, dar nu pentru Craiova!

Fundașul român nu a exclus o eventuală revenire la Universitatea Craiova, dar Vătăjelu este dorit și de Răzvan Lucescu. Pentru olteni, readucerea fostului căpitan devine o misiune din ce în ce mai grea, mai ales că pentru alb-albaștrii ar fi foarte complicat să concureze la nivel financiar cu grecii de la PAOK.

Bogdan Vătăjelu se află pe lista lui PAOK. Fundașul lateral român reprezintă o variantă interesantă, chiar dacă nu e prima opțiune la Sparta Praga. Vătăjelu a fost contactat deja de oficialul Lubos Micheľ. PAOK ar fi dispusă să-l împrumute pe Vătăjelu, nu să-l cumpere definitiv”, anunță Sport Time.

Vătăjelu putea fi o opțiune foarte bună pentru U Craiova!

După startul slab de sezon, oltenii au pierdut într-o manieră nu prea plăcută partida cu Leipzig, iar prima victorie a venit abia în meciul cu Dunărea Călărași. Mitriță este noul căpitan, după plecarea lui Băluță și debarcarea lui Zlatinski. Revenirea vechiului lider din Bănie ar putea fi de bun augur pentru trupa lui Mangia, chiar dacă italianul ar fi nevoit să aleagă între el și Bancu sau între sistemul cu 3 fundași și altul, cu patru.

Eu am rămas în relații foarte bune cu oamenii de acolo, mai ales cu patronul echipei, Mihai Rotaru. Au fost ceva discuții că poate ar avea nevoie de mine, și cum situația mea aici nu e una extraordinar de clară, desigur că am luat ca variantă și să mă întorc să joc. Dar chiar nu știu nimic. Au fost ceva discuții acum vreo două săptămâni. Acolo deja sunt jucători pe postul ăla, iar Bancu e într-o formă extraordinară. Am și vorbit despre chestia asta, deja e o echipă formată și e mai greu. Dar nu se știe nimic, pot lua în calcul orice. Eu îmi doresc să joc, asta e clar. Acum nu știu dacă o voi face acolo sau voi rămâne aici. Eu știu sigur că îmi doresc să joc, pentru că nu mai pot sta în situația asta, declara Vătăjelu pentru ProSport.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Zlatinski rămâne în Liga 1, dar schimbă culorile!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *