-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Desfășurare de forțe pe străzile Olteniei! Mascații și polițiștii au făcut controale

La razie au participat și inspectorii RAR. Ce nereguli au fost descoperite

Desfășurare de forțe pe străzile Olteniei unde zeci de poliţişti rutieri şi luptători SAS, alături de inspectori RAR, au participat joi la o acţiune în municipiul Slatina și orașul Balș, precum și în zonele rurale arondate.

La activitățile desfășurate au participat 22 de polițiști rutieri, aceștia fiind sprijiniți de un specialist din cadrul Registrului Auto Român și 12 luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 300 de persoane, fiind controlate și 114 autovehicule, conform IPJ Olt.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 52.175 de lei. Dintre acestea 97 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 3 pentru nerespectarea regulilor privind folosirea aparatelor tahograf în vederea înregistrării timpilor de conducere și odihnă și 2 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 4 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și 9 pentru depășirea limitei de viteză, 14 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni privind conducerea de autovehicule sub influența alcoolului, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Noi atribuții în fișa postului! Profesorii vor efectua testele de salivă din școli

Olguța își acuză partenerii că fac mișto: “Nu știu dacă propunerea a fost făcută la modul serios”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles