fbpx
1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 26, 2021

Un deținut a incendiat pușcăria pentru că nu l-au lăsat la vizita intimă!

Pe principiul că de dragul iubitei sari și-n foc!

- Advertisement -
- Advertisement -

Un bărbat încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi a incendiat bunurile din celulă şi fost la un pas să dea foc penitenciarului ca formă de protest că nu a fost lăsat să participe la vizita intimă. Deţinutul, un tânăr de 25 de ani, a fost sancţionat disciplinar de către reprezentanţii închisorii din Iaşi cu 10 zile de izolare după ce a dat foc unor bunuri pe care le avea în celulă. Individul a comis faptele în luna iulie, dar lucrurile au devenit publice abia după ce acesta s-a adresat Justiţiei, potrivit adevărul.ro.

Conform actului de consemnare a sancţiunii disciplinare se menţionează că deţinutul era cazat în camera E 4.4 atunci când a comis fapte întâmplate pe 22 iulie, la ora 22.00, atunci când, într-un moment de furie, individul a rupt caia de la baie şi a dat foc mai multor bucăţi de plastic şi de hârtie. Ulterior, a baricadat celula cu ajutorului paturilor, fiind cu greu liniştit de către gardieni. Tot tărăboiul comis de deţinut a fost pus de acesta pe seama unei decizii a reprezentanţilor Penitenciarului Iaşi, prin care nu i s-a aprobat o vizită intimă, în fapt o întâlnire amoroasă cu concubina, în camera special amenajată la penitenciar.

Bărbatul a contestat în instanţă decizia de sancţionare, însă judecătorii au menţinut-o. Magistraţii au invocat inclusiv faptul că întreaga scenă a fost filmată. Tânărul de 25 de ani nu este la prima abatere, el mai fiind sancţionat de cinci ori în timpul detenţiei de la Penitenciarul Iaşi. El se află în spatele gratiilor pentru tâlhărie.

Craiova – Progresul Spartac: primul 11 al lui Papură!

Doi jucători de la FCSB, soluții pentru FCU Craiova!

Horoscop 26 noiembrie 2020: bani mulți pentru o zodie!

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,422FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0