fbpx

Devis Mangia: „Nu este ușor să joci pe acest stadion”

U Craiova a remizat cu Botoșani, iar lucrurile încep să se complice pentru olteni. Trupa lui Devis Mangia are doar două puncte după primele trei etape!

După ce în sezonul trecut au luat cupa și s-au clasat pe locul trei, oltenii nu se mai regăsesc. Devis Mangia nu-i mai are la dispoziție pe Băluță și Gustavo, iar mai nou, Craiova o să îl piardă și pe Zlatinski. Rezultatele se lasă așteptate, doar că nu numai ele lipsesc. Și jocul echipei lasă de dorit.

Am început partida destul de rău. Am luat gol repede. Am avut puterea sa revenim. Am luat un gol ghinionist. Adversarii reușesc să ne dea gol ușor. Ne dorim să vedem Craiova sus. Zilnic muncim pentru acest lucru. Nu a fost dificil să jucam mai bine decât la Sepsi. Nu este ușor să joci pe acest stadion, mai ales în aceste momente. Am încercat să le dăm minute tinerilor”, a declarat antrenorul Craiovei.

Devis Mangia vrea să schimbe jocul echipei pentru partida cu Leipzig! Presiunea suporterilor începe să se simtă în Bănie!

Antrenorul Universității nu vorbește prea des despre obiective pe termen lung, dar pe termen scut lucrurile stau bine. Mangia vrea să-i mulțumească și pe suporteri și să scoată ceva din partida cu Leipzig.

Chiar dacă aveam tot lotul valid, ar fi fost dificil. Acum cu atât mai mult va fi o partida dificilă. Problema este că trebuie să muncim pentru a pune jucătorii la locul lor, în teren. Când rezultatele nu sunt bune, trebuie să lucrăm la schimbarea situației. Trebuie să le demonstrăm suporterilor că putem fi mai buni. Trebuie să muncim și să demonstrăm că merităm susținerea lor

Sursa foto – ucv1948.ro

Citește și: Bancu se teme de o umilință în Germania: „Mergem acolo și ne dau cu terenul în cap” 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0