fbpx

Devis Mangia: „O să dau mâna cu Neagoe”

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a vorbit despre partida cu Sepsi, despre situația lui Mihăilă, dar le-a urat și noroc antrenorilor care vor să pregătească formația din Bănie!

U Craiova primește vizita celor de la Sepsi, iar Devis Mangia își dorește ca elevii săi să facă o partidă bună și să își continue forma din ultimele meciuri. Antrenorul oltenilor a fost pus într-o situație care a creat confuzie. În meciul tur cu Sepsi, italianul nu a dat mâna cu Neagoe, dar nu a fost nimic personal.

Știu că este un meci dificil, dar cred că suntem pregătiți. Meciul cu Sepsi din tur a fost cel mai slab din acest sezon. Sepsi este o echipă bună, antrenată bine. Au șanse la play-off în acest an. Este important să avem continuitate. Cu trei puncte va fi mai bine. Eu cred că este importantă continuitatea și drumul nostru. Nu aștept cadouri. Trebuie să ne impunem stilul. Avem nevoie de suporteri. Sunt foarte importanți. Eu sper la un meci spectaculos, dar nu știu cum se vor comporta ei în gazon. O să dau mâna cu Neagoe”, a declarat Mangia.

Întrebat dacă și-l dorește pe Ianis Hagi, italianul a evitat să răspundă: „Relația mea cu Hagi este foarte bună, dar nu vorbesc de jucători altor echipe. Îmi plac jucătorii mei. Pentru mine sunt importante rezultatele noastre”

Devis Mangia a lămurit și problema absenților din meciul următor. Mihăilă și Bancu nu vor evolua. Koljic este și el incert.

Mihăilă este ok. Suntem fericiți că este bine. Nu poate fi în teren mâine, asta este clar. S-a antrenat puțin, dar singur. Am vorbit cu doctorul. Nu putem să riscăm. Vom vedea mâine ce e cu Koljic. Nu vreau să schimbăm sistemul. Dacă în trecut nu voiam să schimbăm sistemul cu trei fundași, acum nu vreau să-l schimbăm pe cel de acum. Avem absențe, dar nu e o problema. Nu este Bancu, este Briceag”, a completat Mangia.

Foto: ucv1948.ro

Citește și: Ianis Hagi are loc la U Craiova!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0