fbpx

Devis Mangia: „Sper ca oltenii să invadeze Piteștiul”

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, a vorbit despre meciul cu Hermannstadt și a făcut apel către suporterii Universității să fie alături de elevii săi!

Devis Mangia consideră că jocul cu Hermannstadt este unul extrem de important, mai ales că vine imediat după victoria cu CFR Cluj. Nici antrenorul Craiovei nu se lasă impresionat de strategia abordată de sibieni, în ceea ce privește biletele. Italianul speră ca fanii alb-albaștrilor să ia cu asalt Piteștiul.

Va fi un meci dificil, foarte important și mult mai important după ce am câștigat cu CFR. Nu mă interesează ce au făcut CFR și FCSB cu Sibiu. Noi mergem acolo să facem cât de mult posibil. Sper ca oltenii să invadeze Piteștiul, pentru că dacă avem mulți suporteri, pentru noi este mai bine. Când a început campionatul, nu câștigam acasă, acum am început să câștigăm. Suporterii Craiovei sunt cei mai frumoși, dintre toate locurile unde am lucrat. Și la Palermo a fost frumos, dar aici sunt mult mai mulți. Sunt meciuri când stadionul este plin. Din punct de vedere fizic suntem ok. Nu avem accidentări. Pot fi schimbări cu Hermannstadt. Ei au jucat puțin diferit în ultima vreme. Vom vedea. Este diferit față de meciul trecut. Ei aveau un antrenor diferit. Și-au schimbat stilul de joc. Sunt o echipă periculoasă. Craiova nu e avantajată că joacă la Pitești din punct de vedere al terenului, dar sper ca suporterii să compenseze, acesta este un lucru bun. Cred că toți fotbaliștii lor joacă pentru a câștiga meciul, indiferent de adversar. Chiar dacă au părut meciuri diferite când au jucat cu CFR și FCSB. Lucrurile au stat diferit pentru că într-un meci au marcat ei , în altul au luat gol repede. Sunt momente în meci, în care lucrurile nu sunt simple”, a declarat Devis Mangia.

Tehnicianul alb-albaștrilor speră să-l aibă la dispoziție pe Fortes cât mai repede. Italianul nu și-a ascuns interesul pentru Stephan Acka și a anunțat că este posibil să schimbe strategia cu Hermannstadt.

Fortes este mai bine decât săptămâna trecută. Vom decide dacă va intra în acest meci sau în următorul. Acka nu este jucătorul nostru. Prima dată când am vorbit de Acka a fost de când am venit aici. Este un jucător interesant. Dacă vrem mai mult decât am făcut până acum, trebuie să arătăm sâmbătă, atunci o să primim răspunsul. Rotațiile din echipă se fac în funcție problemele pe care le putem pune adversarilor. Este posibil să schimbăm, dar depinde de jucător. Dacă văd că toți sunt la același nivel, este simplu să fac rotație”, a spus antrenorul Craiovei.

Foto: Facebook ucv

Meciul cu Hermannstadt a stârnit controverse. Iată care este situația biletelor: Gratis pentru sibieni, dar nu și pentru olteni! Apoi – Sibienii au întors-o ca la Pitesti!

Ce spune Mangia despre înlocuitorul lui Mitriță  și când va executa Pigliacelli penalty-urile

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0