fbpx

Craiova are antrenor dacă pleacă Devis Mangia!

După înfrângerea cu Astra, Devis Mangia a vorbit chiar despre o posibilă despărțire de clubul din Bănie! Oltenii nu au motive de panică, soluția este foarte aproape de ei și deja iubită de suporteri!

Devis Mangia: „Nu cred că voi fi demis”

 Gică Craioveanu, unul dintre cei mai iubiți oameni din Bănie, poate fi înlocuitorul lui Devis Mangia. Legenda Universității și-a luat licența de antrenor, iar în cazul în care tehnicianul italian decide să se dea jos din corabia alb-albastră, craiovenii știu la cine să apeleze.

„Cine vrea abonament gratis pentru play-off?”

 „Este ultimul meu vis sau mare vis să antrenez odată Universitatea Craiova. Mi-am luat titlul de antrenor. Asta ar fi presiune. Să pun presiune pe Mister că, vezi Doamne, aş veni eu la Craiova. Când am îmbrăcat tricoul ăla… E sfânt! Când joci la o echipă şi te iubeşte atât de mult lumea, este un lucru uriaş. Şi eu mă simt sincer foarte, foarte bine, de aceea vin atât de des la Craiova, pentru că mă simt acasă. E casa mea”, a declarat Gică Craioveanu pentru Telekom Sport.

Mateiu: „Se supără și suporterii o seară, dar își revin!”

Craioveanu nu crede că Devis Mangia va pleca de la Craiova. Gică este de părere că italianul are condiții prea bune la Universitatea, dar dacă totuși nu vrea să rămână: „Asta e”.

Va fi decizia lui. Dacă va rămâne este perfect, dacă nu, asta e. Dar eu cred că el ar vrea să rămână. Condiții ca la Craiova, a spus-o şi Contra, nu există, nu ai cum să ai aceste condiții. Echipa joacă la Braşov şi a mers cu avionul la Sibiu. Nu cred că există așa ceva în fotbalul românesc sau în fotbalul european. Sincer”, a mai spus legenda alb-albaștrilor.

În 3 minute poți să citești și: Perfectly Simple cântă live în Cafe-Teatru Play!

VIDEO! Medic ginecolog agresat pe holul spitalului!

Peste 30 de km din drumul Craiova – Pitesti sunt in aer!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0