„Cineva din club a trecut peste Devis Mangia”

Contestat în urmă cu o săptămână pentru primul 11 pe care l-a trimis în teren, Devis Mangia a schimbat, iar suporterii au reacționat!

Mangia: „Aici nu sunt 12 jucători, sunt mai mulți. Nu ma refer la arbitri!”

Cu o jumătate de orăp înainte de startul meciului dintre Craiova și Astra, pe pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie a apărut primul 11 pe care Devis Mangia urma să îl timită în teren, dar șl lista rezervelor. Suporterii au sesizat imediat că Nuno Rocha nu este în lot și au reacționat. Unul dinte comentarii a fost ceva mai acid. Un suporter a văzut absența atacantului drept un semn de întrebare, mai ales că antrenorul italian s-a bazat destul de mult pe fotbalsit în ultima perioadă, ba chiar a intrat în conflict cu spectatorii pentru a-l apăra pe acesta. Părerea celui care a lăsat comentariul este că cineva din club a pus piciorul în prag și i-a impus italianului să nu-l mai folosească pe jucătotul atât de huiduit de public.

Bancu: „M-a lovit mingea în mână. Mă bucur că nu s-a dat penalty!”

Devis Mangia l-a utilizat pe Drăghici, fotbalistul recent reîntors la Craiova, după ce fusese împrumutat la Sepsi OSK. Suporterii au fost încântați de alegerea făcută de italian, mai ales că mijlocașul este o soluție pentru postul U21 obligatoriu, dar și o variantă de viiotr pentru Universitatea.

Foto: Camera Media

În 3 minute poți să citești și: Omul din spatele milioanelor lui Rotaru şi-a dat demisia!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *