Devis Mangia: „Băluță trebuie să joace și să nu vorbească”

La finalul meciului cu FCSB, antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre cum s-a desfășurat partida, dar și despre șansele la titlu!

Devis Mangia a avut un discurs clar după partida pe care oltenii au pierdut-o în fața celor de la FCSB. Antrenorul italian a vorbit despre desfășurarea partidei, dar și despre șansele pe care oltenii le mai au la titlu.

„Ei au fost mai buni ca noi. Pregătisem un alt stil de joc. Au înscris repede. Știam că sunt puternici la faze fixe. Am fost nevoiți să schimbăm abordarea partidei. Este normal să fim scoși din lupta pentru titlu. Est normal ce au spus elevii mei. Primele două poziții nu sunt pentru noi. Ne concentrăm pe locul trei și pe cupă”, a spus Mangia la finalul partidei cu FCSB.

Devis Mangia a avut și un sfat pentru Băluță!

Tehnicianul oltenilor i-a transmis  un mesaj unuia dintre cei mai iubiți jucători de la Craiova, Alex Băluță. Mangia vrea ca atacantul din Bănie să își vadă  mai mult de joc și să vorbească mai puțin. În meciul cu FCSB, Băluță a fost rezervă și a intrat în repriza secundă.

„Băluță trebuie să joace și să nu vorbească foarte mult. Dacă am ceva să le transmit jucătorilor, o să le transmit în vestiar. Este o situație pe care trebuie să o rezolvăm. Azi nu am jucat rău. Ne-am creat situații. Nu vorbesc cu jucătorii după meci, aștept”

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Politehnica Iași! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *