Devis Mangia: „Pentru meciul cu Iași, Băluță nu face parte din lot!”

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre situația lui Alex Băluță și despre deciziile pe care le-a luat în privința acestuia!

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci foarte important, contra celor de la Iași, iar Devis Mangia nu o să conteze pe atacantul oltenilor. Alex Băluță nu o să facă parte din lotul Științei pentru meciul de sâmbătă.

„Suntem o echipă onestă. Alex este un jucător foarte important pentru echipa noastră, dar la un club serios, atunci când un jucător greșește, există un regulament și trebuie respectat. Aceasta este situația. Pentru meciul de sâmbătă, Băluță nu face parte din lot. De săptămâna viitoare, vom vedea ce se va întâmpla și vom lua o decizie”, a spus Devis Mangia, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Mangia a vorbit și despre atmosfera din vestiarul oltenilor!

După ce oltenii au pierdut partida cu FCSB, au apărut foarte multe speculații referitoare la tensiunea din vestiarul Craiovei. Devis Mangia a ținut să explice care este situația și ce relație există între staff, jucători și conducere.

„ Nu există probleme în vestiar. Nu există amenzi pentru Kelic sau Mateiu. Suntem o echipă unită. Jucători, antrenori, staff tehnic și conducere. La antrenament s-a văzut ca Mateiu s-a antrenat împreună cu echipa. Kelic s-a antrenat cu echipa. Universitatea Craiova este o echipă serioasă. Este normal să mai pierdem partide”, a completat antrenorul italian.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Se pun în vânzare biletele pentru semifinala cu Botosani! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *