Devis Mangia: „Am transmis un mesaj foarte important”

După victoria oltenilor în fața celor de la Iași, antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, și-a spus părerea în legătură cu jocul echipei!

Devis Mangia a fost destul de contestat în ultima perioadă, mai ales în rândul suporterilor Universității. După această victorie, scor 4-1 în fața celor de la Poli Iași, antrenorul oltenilor poate să stea relaxat. Echipa și-a revenit, iar tehnicianul italian a fost mulțumit de joc.

A fost un joc foarte bun. Aveam nevoie de un astfel de joc, după ultimele partide. Am văzut jucători cu atitudine, jucători care au jucat pentru echipă și asta este cel mai important. Astăzi am muncit și am jucat bine în toate momentele. Putem să ducem lucrurile în direcția cea buna. Azi am reușit să plimbăm mingea rapid, în ciuda terenului. Chiar o parte dintre jucători acuză probleme fizice, cauzate de gazon”, a declarat Mangia, la finalul meciului cu Iași.

Devis Mangia este mulțumit de jocul echipei contra ieșenilor, dar vine meciul cu Botoșani!

Pentru Universitatea Craiova, victoria din această seara a venit la fix. Oltenii pornesc pregătirea pentru duelul cu Botoșani, din semifinala cupei României, cu un plus de moral. Antrenorul oltenilor a vorbit printre altele și despre prestația lui Alex Mitriță.

Mitriță joacă pentru echipă și asta este important pentru mine. Atunci când joci pentru echipă, se ivește și ocazia să marchezi. Îmi felicit toți jucătorii pentru jos și pentru atitudine. În meciul de astăzi am transmis un mesaj foarte important despre noi și modul în care gândim. Muncim zilnic pentru rezultate. De mâine o să ne gândim la meciul cu Botoșani. O să fie un meci foarte greu

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Victorie importantă pentru Universitatea Craiova! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *