16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Devis Mangia: „Aş putea să vă spun primul 11”

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, știe cum poate Universitatea Craiova să câștige partida cu FCSB!

Devis Mangia a pus plan secund gândul că Universitatea joacă finala Cupei României și se gândește doar la partida cu FCSB. Oltenii sunt în fața unui meci cu încărcătură maximă. Formația din Bănie o să joace pe un stadion plin, contra uneia dintre cele mai bine cotate echipe din Liga1.

Va fi un meci foarte greu, pentru că FCSB are cel mai bun lot din România. Cât despre echipa care va câștiga campionatul, cred că la finalul acestui sezon va câștiga echipa care a meritat mai mult. Cel mai important acum este să nu ne mai gândim la faptul că ne-am calificat în finala Cupei. Acum vorbim doar despre meciul cu FCSB, suntem concentrați pe acest meci”, a declarat Mangia.

Devis Mangia știe deja echipa de start pentru meciul cu FCSB!

Tehnicianul Universității Craiova știe deja formula de start pe care o va trimite luni seară pe teren contra celor de la FCSB. Tehnicianul italian nu a dorit să o facă publică, dar a spus că elevii săi sunt deja pregătiți să dea piept cu formația antrenată de Dică.

Aș putea să vă spun și primul 11, dar nu pot, din două motive: mai avem patru antrenamente și nici nu vreau să avantajez adversarul sau să spună cineva că vreau să îl avantajez. Am dubii foarte mici în privința echipei de start

Sursă foto: ucv 1948

Citește și: Oltenia se cutremură! Craiova Magica – Vipers, meci cu trofeul Cupei EHF pe masă! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles