Mangia, dat afară! Cine duce Craiova în Europa!

Magia lui Devis în Bănie s-a stins, iar Rotaru l-a înlocuit! Oltenii atacă Europa cu un nou antrenor!

Pe 9 aprilie, CS Universitatea posta pe site-ul său un comunicat în care dădea asigurări că Mangia și staff-ul său vor rămâne: „Știința și-a clădit întreaga reconstrucție pe ceea ce am numi RESPECT. Respect pentru suporteri, pentru regiune, pentru colegii noștri, pentru oamenii cu care lucrăm. Ca atare, nu am luat nici măcar o secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului, cu atât mai puțin să contactăm posibili înlocuitori. Universitatea Craiova este un club profesionist, care de-a lungul anilor credem că a demonstrat echilibru, seriozitate și o bună capacitate decizională”. 

La 6 zile după ce au anunțat că Devis Mangia nu va pleca, oltenii au revenit cu un altul, în care-l prezintă pe noul tehnician și îi urează “Drum bun” italianului.

Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Craiovei!

Papură, component al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, absolvent al licenței UEFA PRO, a fost încredințat cu obiectivul de a-i duce pe alb-albaștri în cupele europene.

Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna”, se arată în comunicatul clubului oltean.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *