fbpx

Devis Mangia: „Nu suntem calificați în play-off”. Ce spune despre transferul lui Ivan!

Antrenorul italian al Universității Craiova, Devis Mangia, a explicat transformarea echipei după pauză, trecerea de la 0-1 la 3-1.

 

La finalul partidei, Devis Mangia a declarat: „În prima repriză am primit gol când făceam un joc de calitate. Nu ne-a picat bine. E dificil atunci când primești gol pe finalul primei reprize, dar am stat bine psihologic. În repriza a doua, în momentul în care a fost penalti și eliminare am profitat din plin și ne-am impus. În repriza a doua am făcut puține erori și s-a văzut”.

 

Jucătorii Universității Craiova, Nicușor Bancu și Alexandru Mitriță, afirmaseră că victoria de sâmbătă, cu Viitorul Constanța, i se datorează în mare măsură lui Devis Mangia care a avut la pauză discursul potrivit pentru a-i motiva.

 

Devis Mangia rămâne diplomat: „Ivan? Vorbesc doar de jucătorii mei”

 

Antrenorul italian a fost din nou diplomat și nu a comentat privitor la o posibilă repatriere a lui Ivan în Bănie: „Nu suntem calificați în play-off. Trebuie să continuăm să facem partide bune. Mă gândesc doar la următoarele 2 partide din acest an, după care clubul va analiza ce posturi sunt deficitare. Andrei Ivan nu este jucătorul meu, eu vorbesc doar de jucătorii mei”.

 

Andrei Ivan nu s-a adaptat foarte bine la Krasnodar. A evoluat doar în 4 partide, a fost mai mult accidentat. Potrivit digisport.ro, conducerile celor două cluburi – Universitatea și Kuban – au deschis deja negocierile pentru repatrierea jucătorului pentru șase luni, sub formă de împrumut.

Comentam pe facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0