16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Jucătorul pe care Devis Mangia îl vrea: au început negocierile!

Universitatea Craiova a demarat tratativele pentru a-și betona linia mediană. Devis Mangia a mai lucrat cu el și-l cere insistent.

 

Presa italiană dezvăluie mutarea pe care o pregătește Devis Mangia. Potrivit site-ului Tuttomercato, antrenorul oltenilor este interesat de Antonini Culina, mijlocașul ofensiv al formației FC Lugano.

Antonini Culina și Devis Mangia au lucrat împreună în urmă cu patru ani, la formația de Serie B Spezia Calcio. Cotat la un milion de euro, mijlocașul croat a evoluat în 17 partide pentru Lugano în acest sezon, de cele mai multe ori intrând din postura de rezervă, în total bifând 678 de minute în patru competiții în care clubul elvețian a fost angrenat. Are și 2 goluri marcate în competiția Liga interregională.

 

Devis Mangia îl știe bine pe Culina

 

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani este un produs al clubului Rijeka și a mai îmbrăcat, de-a lungul carierei, tricoul cluburilor Spezia (unde și-a intersectat drumul cu Mangia), Varese și Lugano.

 

În cazul în care transferul se va perfecta, legiunea croată de la Universitatea Craiova ar ajunge la 5. În acest moment sunt legitimați la formația olteană croații Renato Kelic, Niko Datkovic, Ivan Martic și Hrvoje Spahija.

Citeste si: 4 amicale in stagiul din Antalya! Pe cine va intalni Universitatea Craiova! 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles