12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Devis Mangia, încrezător înainte de duelul cu ACS Poli Timișoara!

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, este încrezător înainte de meciul pe care oltenii îl au împotriva celor de la ACS Poli Timișoara!

Devis Mangia a vorbit despre meciul cu cei de la ACS Poli Timișoara. Italianul a explciat de ce este important ca oltenii sa obțină toate cele trei puncte în meciul contra bănățenilor, dar și despre sistemul pe care o să îl folosească.

„Este un joc foarte important pentru noi. O să încercăm să câștigăm meciul pentru că este important să terminăm sezonul regulat cu un număr cât mat mai mare de puncte. Vom încerca să câștigăm ultimul meci, daca o să acumulăm 53 de puncte și începem meciurile din play-off cu 27, o sa fie un lucru foarte bun”, a spus Mangia la conferința de presă, premergătoare meciului cu ACS Poli Timișoara.

Devis Mangia a vorbit despre sistemul de joc, dar si despre împrumutul lui Mihai Roman!

Antrenorul Universității Craiova a vorbit si despre sistemul de joc și despre împrumutul atacantului Mihai Roman, la formația din Banat. Devis Mangia este încrezător că vârful care aparține de formația din Bănie, o să se întoarcă la Craiova mai puternic.

„Nu o sa schimb sistemul, chiar daca au venit jucători noi. Am luat decizia de al împrumuta pe Roman, împreună cu el. I-am dat ocazia sa prindă cât mai multe meciuri. Sper că va face o treabă foarte bună acolo și se va întoarce la noi mai puternic”, a spus tehnicianul oltenilor.

Sursă foto: ucv 1948

Citește și: Încă un fotbalist ratat de Craiova pe piața transferurilor, în această iarnă! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles