12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Devis Mangia: „Cel mai important este ca noi să ne impunem jocul”

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, vrea ca Știința să-și impună stilul de joc în partida cu CFR! Oltenii speră la toate cele trei puncte cu liderul Ligii 1!

Universitatea Craiova primește vizita celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 31 martie, de la ora 20:45, iar antrenorul Științei, Devis Mangia, vrea toate cele trei puncte în partida cu ardelenii. La conferința de presă premergătoare partidei cu formația antrenată de Dan Petrescu, italianul a vorbit printre altele despre abordarea meciului cu CFR și despre absența „Bursucului” de pe bancă.

„Suntem în fața a două partide ce ne vor spune ce vom face în acest sezon. Este important să continuăm să luptam și să avem rezultate foarte bune. Pentru noi nu o să se simtă absența lui Dan Petrescu. Antrenorul este important în timpul meciului, dar mai important este în timpul săptămânii. La CFR sunt jucători cu o foarte mare experiență și pot suplini absența antrenorului. Cel mai important este ca noi să ne impunem jocul și să îl ducem acolo unde dorim. Treaba noastră este să îi facem fericiți pe suporteri. Sper să vină în număr cât mai mare și să ne susțină așa cum o fac de fiecare dată”, a spus Devis Mangia.

Statisticile sunt de parte băieților lui Mangia!

Fotbaliștii Universității au statisticile de partea lor. Oltenii sunt neînvinși în meciurile oficiale disputate pe Ion Oblemenco și mai mult de atât, în ultima partidă disputată în Bănie contra celor de la CFR, Craiova a câștigat, scor 2-1.

PREȚURILE BILETELOR:
Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
Tribuna II: 30 LEI
Tribuna I: 40 LEI
Tribuna VIP: 100 LEI

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Iuliu Mureșan: „Cu 3 puncte s-ar linişti puţin apele la Craiova”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles